NL

Rethinking HR

HROffice Recruitment en HROffice Planning

Meld u direct aan. Het is gratis.

Onze oplossing

HROffice heeft alles wat u nodig heeft.

Met HROffice krijgt u één geïntegreerde recruitment oplossing voor onder andere vacature-en kandidatenbeheer, werken-bij-sites, Facebook App, mobiel solliciteren, talentpools, screening en e-assessments. Dankzij de modulaire opbouw kunt u uw eigen recruitmentsysteem op maat samenstellen. Geheel naar de wensen en behoeften van uw organisatie, zodat u alleen betaalt voor de modules die u daadwerkelijk nodig heeft.


Meer informatie
Meer nieuws
Bekijk alle modules

Wat kunt u met HROffice?

Vacature Manager Social Media Integratie Multiposting Rapportage

Vacature Manager

Met de vacature manager kunt u uw vacatures opstellen en verspreiden via diverse jobboards. Daarnaast is het mogelijk om de vacatures op uw website(s) weer te laten geven, zodat kandidaten direct kunnen solliciteren.


Meld u direct aan. Het is gratis.
Ontvang de HROffice nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen HROffice 

Inschrijven
HROffice - één applicatie voor al uw wervingsactiviteiten. HROffice heeft alles wat u nodig heeft voor online recruitment. 
Meld u direct gratis aan en ervaar het gemak van onze geïntegreerde Recruitment Software. HROffice is al jaren dé specialist op het gebied van Recruitment Software en dat zie je terug in de vele recruiting tools binnen onze software. Van Kandidaten Management tot Rapportages en van E-Assessments tot Talent Pools. Voor al uw wervings- en selectieactiviteiten bieden wij de juiste recruitment oplossingen aan!

Zo maakt ons systeem het bijvoorbeeld mogelijk om snel en eenvoudig vacatures te plaatsen. Met behulp van onze Vacature Manager voert u vacatures op, waarvan u vervolgens zelf bepaalt waar de vacatures worden getoond. Met onze Recruitment Software is het vervolgens geen enkel probleem om te multiposten. Met één klik plaatst u uw vacatures op honderden jobboards en diverse social media.

En bent u in het bezit van een Google Analytics-account, dan koppelt u deze naadloos aan onze Recruitment Software. Zo wordt het nog gemakkelijker om al uw gegevens op overzichtelijke wijze bij te houden. Ook bieden wij de mogelijkheid tot mobiel solliciteren aan, wanneer potentiële sollicitanten uw vacatures bekijken via mobiel of tablet.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de eindeloze mogelijkheden van onze Recruitment Software. Onze complete recruitment tool zal u helpen om al uw wervingsactiviteiten simpel en compleet uit te voeren. De modulaire opbouw van onze Recruitment Software maakt het mogelijk om een recruitmentsysteem op maat samen te stellen. Bent u dus op zoek naar één geïntegreerd systeem voor al uw wervings- en selectieactiviteiten, meldt u zich dan meteen aan bij HROffice! Het is gratis.